LOBADUR produkty na vodnej báze

LOBADUR - vždy ten správny produkt !
Lakovacie systémy na vodnej báze línie LOBADUR sú pôsobivé svojím širokým spektrom využitia: sú vhodné pre normálne až silne namáhané podlahy, pre matnú alebo lesklú optiku a aj pre kolorované podlahy. LOBA podkladové (základné) laky ú jednoduché na aplikáciu a bezpečné pri spracovaní a poskytujú najvyššiu kvalitu. Navyše sa minimalizuje riziko zlepovania obrysových hrán.  LOBA tmeliace masy majú optimálne držanie v škáre, rýchlo schnú a majú malú spotrebu: táto je o 50% nižšia ako u rozpúšťadlových alternatívach. 
  • Obj. číslo: 11401-322

2-zložkový polyuretánový lak pre drevené podlahy na báze vody. Určené pre športoviská a viacúčelové haly, vykazuje mimoriadnu odolnosť proti opotrebovaniu a odieraniu. Spĺňa požiadavky a normy nemeckých a európskych športových podláh.


Cena bez DPH: 280.45 €
Cena s DPH: 336.54 €



• Extrémne vysoká odolnosť proti oderu
• Pružná, vynikajúca chemická a oteruvzdornosť
• Ľahká a bezpečná aplikácia
• Vynikajúca odolnosť proti opotrebovaniu

Rozsah použitia:
Vhodný na parkety, drevo, linoleum a PVC podlahy. Dosahuje
dynamický koeficient trenia podľa DIN 18032 a EN 14904
na športové podlahy.

Alternatívou cenovo výhodnejšou je certifikovaný 1-zložkový systém s DIN18032 -  EasyPrime vs.EasyFinish.

Radi Vám vypracujeme cenovú ponuku na mieru!

Súvisiace produkty

Základný lak na vodnej báze na parketové a drevené podlahy. Rýchloschnúci, zabraňuje zlepovaniu bočných hrán, s veľmi dobrou plnivosťou, minimalizuje zdvíhanie vlákien dreva, aplikácia bez tvorby prechodov. Univerzálny na takmer všetky druhy dreva. Pod všetky druhy vodných lakov.