LOBADUR produkty na vodnej báze

LOBADUR - vždy ten správny produkt !
Lakovacie systémy na vodnej báze línie LOBADUR sú pôsobivé svojím širokým spektrom využitia: sú vhodné pre normálne až silne namáhané podlahy, pre matnú alebo lesklú optiku a aj pre kolorované podlahy. LOBA podkladové (základné) laky ú jednoduché na aplikáciu a bezpečné pri spracovaní a poskytujú najvyššiu kvalitu. Navyše sa minimalizuje riziko zlepovania obrysových hrán.  LOBA tmeliace masy majú optimálne držanie v škáre, rýchlo schnú a majú malú spotrebu: táto je o 50% nižšia ako u rozpúšťadlových alternatívach. 
  • Obj. číslo: 11519-332

Vrchný, jednozložkový lak na vodnej báze pre parketové a drevené podlahy. Pre podlahy s normálnou záťažou (domáce priestory) až silnou záťažou. Bez obsahu NMP – toxických látok bežne používaných pri výrobe lakov. Veľmi dobrá odolnosť voči chemikáliám a schopnosť odpudzovať "čierne šmuhy od topánok". Jednoduchá a bezriziková aplikácia.


Cena bez DPH: 230.00 €
Cena s DPH: 276.00 €


PREVEDENIE: matný
BALENIE: 10L
APLIKÁCIA: valčekom 120 DeLuxe
SPOTREBA: 100-120 g/m2
DOBA SCHNUTIA: 4-6 hod.
Bezpečnostný list na stiahnutie tu.

Kartón/paleta: 1/60 ks
Informujte sa o VOC-cenách pre realizačné firmy !

Referenčné stavby ku produktu nájdete tu.
Aplikačné video si môžete pozrieť tu!

Súvisiace produkty

Špeciálny valček na všetky LOBADUR WS-systémy a PU-systémy. Vyznačuje a vyšším množstvom nanášania cca. 120 gr/m2.
Lakovacie vedro s vrchnákom a škálou.
Vkladacie vrecká hodiace sa do lakovacieho vedra. Sada obsahuje 25 ks vreciek. Rozmery 56x56cm.
Základný lak na vodnej báze na parketové a drevené podlahy. Rýchloschnúci, zabraňuje zlepovaniu bočných hrán, s veľmi dobrou plnivosťou, minimalizuje zdvíhanie vlákien dreva, aplikácia bez tvorby prechodov. Univerzálny na takmer všetky druhy dreva. Pod všetky druhy vodných lakov.
Špeciálna mriežka pre medzibrus. Poskytuje vyšší brúsny výkon a skrátenie času pri práci. Redukuje záťaž prachom. Niekoľkonásobne dlhšie použitie vďaka tomu, že sa priebežne odvádza prach.