RADA DECK PRE EXTERIÉR

Ošetrenie dreva v exteriéri

Aj pre čistenie a ošetrovanie dreva  a wpc dosiek vo vonkajšom prostredí ponúka LOBA vhodné produkty. V novej rade DECK nájdete produkty na sezónne ošetrenie dreva v podobe odšeďovača Degrayer, olejov transparentných aj pigmentovaných v štyroch odtieňoch, lakov pre vonkajšie drevo v štyroch odtieňoch aj so základným náterom, ak si chcete byť istí, že Vám náter vydrží vystavený vonkajším vplyvom po celý rok a tiež novinkou sú čistiace prípravky a ošetrovacie prípravky na drevo a wpc dosky. Ponuka aplikačného náradia je samozrejmosťou. 

  • Obj. číslo: 11842-90014822

Expert na exteriér perfektne rozjasní vašu terasu. 1-zložkový lak na vodnej báze pre drevené povrchy v exteriéri. DeckFinish Color vďaka extrémne dlhej životnosti podlaha odolá akýmkoľvek poveternostným vplyvom a je odolná voči chlóru. Dlhodobá hĺbková ochrana pred UV žiarením a ostatnými poveternostnými vplyvmi pre vašu terasu!


Cena bez DPH: 163.80 €
Cena s DPH: 196.56 €


• Hĺbková ochrana pred UV žiarením, mrazom a vlhkom
• Odolné proti chlóru
• Bezpečné a jednoduché spracovanie
• Žiadne zdrsňovanie dreva
• Krátky čas schnutia
• Vhodný pre všetky druhy dreva
• Vhodné na hladké aj ryhované dosky
• Použitie v kombinácii s výrobkom LOBA DeckPrepare
Oblasť použitia: Vhodné pre drevené terasy a palubovky v exteriéri.

Dostupné v štyroch farebných odtieňoch - farby uvedené v technickom liste k výrobku.

Aplikačné video: https://www.youtube.com/watch?v=WsTD4ILjjYM

BALENIE: 5 L
APLIKÁCIA: štetcom
SPOTREBA: 100-120 ml/m2 podľa savosti dreva
DOBA SCHNUTIA: 3 hod

Súvisiace produkty

DeckRefresh dodá podlahe vašej terasy opäť zamatový lesk, jediným utretím čistí a zároveň ošetruje vašu terasu. Vhodné na ošetrovanie drevených podláh v exteriéri.
Ošetrovací olej na báze rozpúšťadiel. Osvieženie vašich WPC podláh, ošetrite vyblednuté a namáhané plochy a dodajte im nový zamatovo-matný lesk.
Údržbový čistič pre drevo v exteriéri! Silné čistenie na rastlinnej báze pre váš exteriér. Šetrne odstraňuje najodolnejšie nečistoty a je biologicky odbúrateľný.
LOBACARE DeckDegrayer opäť obnoví prirodzenú farbu dreva. Špeciálny čistič na drevené povrchy v exteriéri. Ideálna odšeďovacia príprava pred ďalšími úpravami! Sanácia bez brúsenia!
Špeciálny základný náter pre drevené palubovky a decking v exteriéri. DeckPrepare účinne posilňuje ochranu a priľnavosť finálnej povrchovej úpravy LOBASOL DeckOil / Color alebo LOBADUR DeckFinish Color. Stabilizáciou zložiek DeckPrepare je účinný proti vyšednutiu dreva.