VRCHNÉ LAKY 1-ZLOŽKOVÉ

  • Obj. číslo: 11517-132

Vrchný, jednozložkový lak na vodnej báze pre parketové, korkové a drevené podlahy. Pre veľmi silné záťaže (komerčné a kancelárske priestory). Bez obsahu NMP – toxických látok bežne používaných pri výrobe lakov. Vlastnosti ako 2-zložkové laky. Mimoriadna kvalita. V kombinácii s LOBACARE Sportcare zodpovedá DIN18032 pre športové podlahy. (certifikovaný)


Cena bez DPH: 270.90 €
Cena s DPH: 325.08 €


PREVEDENIE: polomatný
BALENIE: 10L
APLIKÁCIA: valčekom 120 DeLuxe
SPOTREBA: 100-120 g/m2
DOBA SCHNUTIA: 4-6 hod.
Bezpečnostný list na stiahnutie tu.

Kartón/paleta: 1/60 ks
Referenciu ku produktu si môžete pozrieť tu!
Informujte sa o VOC-cenách pre realizačné firmy !

Súvisiace produkty

Parketový lesk podľa DIN 18032 pre športové podlahy.
Vodný špeciálny ošetrujúci prípravok na lakované parkety a drevené podlahy. Vyznačuje sa hlavne svojou antišmykovosťou testovanou a potvrdenou podľa DIN 18032. Prináša lesk bez leštenia. Obzvlášť sa doporučuje do priestorov, kde sú požadované alebo želané antišmykové vlastnosti, ako napr. športové haly, haly na rôzne podujatia, spoločenské sály, verejné priestranstvá a tanečné školy.
Špeciálny valček na všetky LOBADUR WS-systémy a PU-systémy. Vyznačuje a vyšším množstvom nanášania cca. 120 gr/m2.
Lakovacie vedro s vrchnákom a škálou.
Vkladacie vrecká hodiace sa do lakovacieho vedra. Sada obsahuje 25 ks vreciek. Rozmery 56x56cm.
Základný lak na vodnej báze na parketové a drevené podlahy. Rýchloschnúci, zabraňuje zlepovaniu bočných hrán, s veľmi dobrou plnivosťou, minimalizuje zdvíhanie vlákien dreva, aplikácia bez tvorby prechodov. Univerzálny na takmer všetky druhy dreva. Pod všetky druhy vodných lakov.
Špeciálna mriežka pre medzibrus. Poskytuje vyšší brúsny výkon a skrátenie času pri práci. Redukuje záťaž prachom. Niekoľkonásobne dlhšie použitie vďaka tomu, že sa priebežne odvádza prach.