LOBASOL-oleje a vosky

LOBASOL - pekná optika, dobré vlastnosti.
Atraktívna optika olejovaných povrchov podčiarkuje teplú prirodzenosť dreva. K tomu prichádzajú z domu LOBA moderné a úplne bezrozpúšťadlové olejové a voskové systémy na báze prírodných surovín. Mimo aspektu životného prostredia sú produkty z rady LOBASOL presvedčivé aj svojimi vlastnosťami. Vysoká oteruvzdornosť, vode a špine odolné vlastnosti a tiež vynikajúca odolnosť voči chemikáliám robia produkty LOBASOL ideálnym riešením pre najvyššie nároky. 
  • Obj. číslo: 10741-18

LOBACARE DeckDegrayer opäť obnoví prirodzenú farbu dreva. Špeciálny čistič na drevené povrchy v exteriéri. Ideálna odšeďovacia príprava pred ďalšími úpravami! Sanácia bez brúsenia!


Cena bez DPH: 33.22 €
Cena s DPH: 39.86 €


• Ideálna príprava zbavujúca šedivenia predchádzajúca ďalšiemu ošetreniu, úprava pred nanesením výrobku LOBADUR         
   DeckPrepare, ako aj LOBASOL DeckOil / Color alebo LOBADUR DeckFinish Color.

​• Bezpečné a ľahké spracovanie
• Použiteľné na vodorovných aj zvislých povrchoch, ako aj záhradnom nábytku, nesteká
• Netreba žiadne brúsenie
• Použiteľné na všetkých typoch dreva

video k produktu : https://www.youtube.com/watch?v=WsTD4ILjjYM
 

Súvisiace produkty

Špeciálny základný náter pre drevené palubovky a decking v exteriéri. DeckPrepare účinne posilňuje ochranu a priľnavosť finálnej povrchovej úpravy LOBASOL DeckOil / Color alebo LOBADUR DeckFinish Color. Stabilizáciou zložiek DeckPrepare je účinný proti vyšednutiu dreva.
Expert na exteriér perfektne rozjasní vašu terasu. 1-zložkový lak na vodnej báze pre drevené povrchy v exteriéri. DeckFinish Color vďaka extrémne dlhej životnosti podlaha odolá akýmkoľvek poveternostným vplyvom a je odolná voči chlóru. Dlhodobá hĺbková ochrana pred UV žiarením a ostatnými poveternostnými vplyvmi pre vašu terasu!