LOBASOL-oleje a vosky

LOBASOL - pekná optika, dobré vlastnosti.
Atraktívna optika olejovaných povrchov podčiarkuje teplú prirodzenosť dreva. K tomu prichádzajú z domu LOBA moderné a úplne bezrozpúšťadlové olejové a voskové systémy na báze prírodných surovín. Mimo aspektu životného prostredia sú produkty z rady LOBASOL presvedčivé aj svojimi vlastnosťami. Vysoká oteruvzdornosť, vode a špine odolné vlastnosti a tiež vynikajúca odolnosť voči chemikáliám robia produkty LOBASOL ideálnym riešením pre najvyššie nároky. 
  • Obj. číslo: 11841-22

Špeciálny základný náter pre drevené palubovky a decking v exteriéri. DeckPrepare účinne posilňuje ochranu a priľnavosť finálnej povrchovej úpravy LOBASOL DeckOil / Color alebo LOBADUR DeckFinish Color. Stabilizáciou zložiek DeckPrepare je účinný proti vyšednutiu dreva.


Cena bez DPH: 118.85 €
Cena s DPH: 142.62 €


• Oneskoruje šedivenie dreva v dôsledku opotrebovania
• Posilňuje ochranný účinok následnej povrchovej úpravy
• Zlepšuje priľnavosť následnej povrchovej úpravy k podkladu
• Bezpečné a ľahké spracovanie
• Rýchle schnutie
• Neutrálna farba a pach

Video k produktu : https://www.youtube.com/watch?v=WsTD4ILjjYM

Informujte sa na ceny pre ralizačné firmy!

Súvisiace produkty

LOBACARE DeckDegrayer opäť obnoví prirodzenú farbu dreva. Špeciálny čistič na drevené povrchy v exteriéri. Ideálna odšeďovacia príprava pred ďalšími úpravami! Sanácia bez brúsenia!
Expert na exteriér perfektne rozjasní vašu terasu. 1-zložkový lak na vodnej báze pre drevené povrchy v exteriéri. DeckFinish Color vďaka extrémne dlhej životnosti podlaha odolá akýmkoľvek poveternostným vplyvom a je odolná voči chlóru. Dlhodobá hĺbková ochrana pred UV žiarením a ostatnými poveternostnými vplyvmi pre vašu terasu!